Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Service og reparasjon av bil hos Albjerk Bil Drammen

Albjerk Bil Drammen tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon av ŠKODA, enten du trenger service og EU-kontroll eller ulike reparasjoner på bilen din. Vi hjelper deg også hvis du har behov for ruteskift eller dekkskifte, og har et eget dekkhotell der dekkene blir lagret optimalt til neste sesong.

Albjerk Bil Drammen er et godkjent merkeverksted for ŠKODA, og vi har et nytt komplett verksted med 8 løftebukker, EU-linje og lysjusteringsplass. Verkstedet er ISO-sertifisert og våre bilmekanikere har fagbrev og flere tusen timer med opplæring kun på ŠKODA.
Kjernen i ŠKODA-filosofien er å tilby mye bil for pengene, også når du har bilen på service. Derfor leverer vi alltid høy kvalitet til en fornuftig pris. Det skal være hyggelig å levere bilen din på service hos oss. Bilen blir tatt godt vare på av våre mekanikere og du skal få det lille ekstra du ikke forventet før du leverte bilen til service eller reparasjon.

Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at din ŠKODA skal være sikker å kjøre og holde seg best mulig i verdi. Bruker du et autorisert ŠKODAverksted kan du føle deg trygg, også hvis det er større skader som må utbedres. I tillegg har vi alt nødvendig spesialverktøy og utstyr for å finne gode løsninger. Du kan også forvente at vi bruker originale bildeler fra ŠKODA som er tilpasset bilen din. Vi tilbyr ordninger for leiebil, garantier og eventuelt reklamasjon mot fabrikk.

Vi er opptatt av god service!

Vi er opptatt av service i alle ledd uansett, enten kunden kommer inn i butikken eller tar kontakt med oss per telefon, mail eller sosiale medier. Vi ønsker å tilby kunden en merverdi!

Hos oss vil du alltid bli møtt med et smil og vi gjør vårt ytterste for at du som kunde skal få det lille ekstra ved besøk hos oss. Velkommen skal du være!