Albjerk Bil Drammen har alt du trenger til din ŠKODA

Albjerk Bil Drammen tilbyr salg av et stort utvalg nye ŠKODA-modeller, samt at vi har et delelager med salg av originale bildeler og tilbehør til ŠKODA. I tillegg tilbyr vi en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger service, EU-kontroll, reparasjon, rutereparasjon eller ruteskift. Hos oss kan du også få hjelp til dekkskifte, og vi har et eget dekkhotell slik at dekkene blir lagret optimalt til neste sesong.

Albjerk Bil Drammen setter deg som kunde først. De ansatte trives veldig godt, noe vi håper smitter over når du kommer på besøk.Vi har jevnt over svært fornøyde kunder og får stadig gode tilbakemeldinger, både i forhold til salg av nye og brukte biler, samt verkstedbesøk.

7.mars 2017 flyttet ŠKODA inn i Norges flotteste og største frittstående ŠKODA-anlegg på Åssiden i Drammen. Nå har vi 1750 kvm grunnflate og totalt 5750 kvm å boltre oss på. Her er det god plass til både showrom for 12 nye biler og nytt komplett verksted med 8 løftebukker, EU-linje og lysjusteringsplass. Vi er et av Norges største "stand alone" ŠKODA-anlegg.

Albjerk Bil Drammen AS er en del av Albjerk Bil-gruppen, og er en av landets største bilforhandlere. Albjerk Bil ble startet opp i 1985, og bilbutikkene er merkeforhandlere både for Audi, ŠKODA, Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy i Drammen og Lier. I 2001 fusjonerte Wenche Albjerk med Christian Opsahl Bil, som begge var forhandlere av Volkswagen og Audi. Fire år senere kjøpte Albjerk ut Opsahl, og siden da har bedriften hatt navnet Albjerk Bil. Albjerk Bil selger over 4400 nye og brukte biler i året, og har 200 ansatte.

Velkommen til vår avdeling i Drammen hvor vi kan tilby deg salg av nye ŠKODA, deler/ tilbehør samt et nytt og komplett verksted!

Kontakt oss

Samtykke

Våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy) finner du her.