Skoda Superb Sportline - Hestekrefter og plassen du trenger til hele familien

Ja vi snakker om vår ŠKODA Superb Sportline -> Sporty og kraftfull. Bilen er fullspekket av utstyr som far ønsker seg, samtidig som bilen er romslig med en av klassens største bagasjerom. For å ikke snakke om sikkerheten til barna, og god plass til hele familien!

ŠKODA Superb SportLine stasjonsvogn leveres med mye sportslig teknologi. Det senkede sportsunderstellet er standard, noe som betyr at SportLine-versjonen er 15 mm lavere enn standardutgaven av Superb stasjonsvogn.​​​​​​​

 • 15mm senket sportsunderstell, mørke bakruter
 • ​​19" antrasitt-lettmetallsfelger, sorte rails
 • ​​Sportsseter, tre-eiket multifunksjons-sportsratt​​

"ŠKODA Superb Sportline er en ny sportslig utstyrsversjon med fokus på dynamiske og sportslige detaljer. Bilen er utstyrt med et sportslig avstemt understell og leveres standard med en rekke eksteriørdetaljer i sort. Mørke tåkelys, eksklusive Sportline aluminiumsfelger og karakteristiske eksosenderør setter virkelig prikken over i´en."

Bilen leveres med opptil 280 hestekrefter i en 2-liters bensinmotor hvor 0-100km/t går unna på kun 5,8 sekunder - DET går unna, og vi minner om at dette fortsatt er en stasjonsvogn :)

 

Utstyr SPORTLINE

ŠKODA Superb sportline har mange detaljer som gjør denne bilen til en bil fullspekket av utstyret du trenger, og utstyr du ikke visste du trengte. Sportline kan by på følgende sportslige detaljer:

 • Sportline logo på begge framskjermer
 • Terskellister foran og bak i sportslig utførelse
 • Alumiumsfelger i 19" (standard)
 • Infotainmentsystem for informasjon og underholdning
 • Multifunksjonssportsratt som er 3-eiket i skinn (standard)
 • Interiør med dekorlister i karbon-optikk og sportstoler i Alcantara med elektrisk justerbart førersete (standard)
 • Innvendig LED-belysning i kupeen (standard)

Bilen er spekket med masse standardutstyr, se hele prislisten og oversikt over utstyret HER.

 

SIMPLY CLEVER

ŠKODA har en filosofi som omhandler praktiske løsninger, nemlig Simply Clever. Hva betyr det egentlig?

Simply Clever er praktiske løsninger som er laget for en smidigere hverdag. For noen et dette et must når de ser etter ny bil. For Superb sportline kan vi nevne følgende Simply Clever løsninger:

 • Hanskerommet forsynes med kjøling under kjøring slik at du fint kan legge dine drikkevarer her for å holde seg kalde
 • Nedfellbart armlene i baksete med koppholder gjør det enkelt for passasjerne og nyte turen fra baksete
 • Oppbevaringslomme på innsiden av passasjersete hvor du kan legge fra deg dokumentmappe, nøkler, telefon eller hva du måtte ønske
 • Under sete finner du en oppbevaringsboks, her kan du legge viktige papirer, kart, bøker etc.
 • I fordørene finner du oppbevaringsrom for vannflaske, refleksvest eller andre praktiske ting du ønsker å ha i umiddelbar nærhet.
 • Regner det ute? Ikke fortvil, i frontdørene finner du paraplyer. Holderne er designet slik at vannet dreneres bort etter bruk. Smart ikke sant?
 • Reiser du mye med ski og utstyr? Bilen har uttrekkbar UNIBAG som som oppbevares bak midtarmelene når det ikke er bruk. Ta med deg både ski og snøbrett uten problem.
 • Bakluken er elektrisk som gjør det enkelt for deg å bære med deg mye uten å måtte sette fra deg for å åpne bakluken. For deg med barn er dette ekstra praktisk da den er sensorstyrt og du kan skyve foten under bilen og luken åpner seg automatisk.
 • Står du hjemme i garasjen eller på hytta og mørket siger på? Vi har plassert en praktisk uttrekkbar LED lommelykt på venstre side i bagasjerommet, og denne lades automatisk når du kjører. Er ikke det genialt? Vi elsker løsningen.
 • Innsvingbart hengerfeste er også en favoritt hos mange, sammen med foldekrokene på innsiden av bagasjerommet hvor du kan henge fra deg matvarene uten at posene velver og triller utover i bagasjerommet.
 • Bilen kommer i tillegg med mange smart løsninger i bagasjerommet når det kommer til oppbevaring, lastegulv etc.

Les mer om simcply clever HER og se videoer HER.

 

Plassen vi ønsker oss i en stasjonsvogn


Stasjonsvognen har et bagasjerom som rommer hele 660 liter, og 1950 liter med nedslåtte seter. Dette er det største bagasjerommet i sin klasse. Uansett om du skal på tur og trenger plass til kofferter, barnevogn, matposer etc. dekker bilen ditt plassbehov.

Baksete har en fantastisk benplass, faktisk størst i sin klasse, og er du som sjåfør høyere enn gjennomsnittet er dette perfekt valg av bil. Har du barn som trenger bakovervendt barnesete og du selv er høy/lang i bena har du plass til å ta sete bakover samtidig som barnesete som er bakovervendt passer inn i baksete uten problem. Legg merke til dette neste gang du setter deg inn i et baksete på en bil, du vil se forskjell.

Trenger du mer oppbevaringsplass har vi flotte takbokser, takstativ etc. for å utvide plassen ytterligere. Vårt delelager hjelper deg med glede med alt av tilbehør du måtte trenge.

 

Sikkerheten til både deg og barna


ŠKODA Superb byr på mange assistentsystemer som gjør bilen sikker, trygg og behagelig å kjøre. Bilen har blant annet trafikkskiltgjenkjenning, tretthetsvarsling, lane assist, adaptiv cruise control og traffic jam assist. Bilen har god plass i baksete både med tanke på benplass til voksne og plassen til to barneseter med ferdige iso-fix fester.

Riktig barnesete er viktig. Er barnet ditt nyfødt, 3 år eller 7 år? Alle krever forskjellige barneseter og en trygg plass i baksete under kjøreturen. Barneseter leveres blant annet fra 0-18 kg og 15-36 kg. Er du usikker på hva du skal velge og hva som passer dine barn i din bil? Ta kontakt med oss eller kom innom så hjelper vi deg med riktig valg av sete for det kjæreste vi har, nemlig barna våre.

 

Nå som du har lest litt om bilen, har du kanskje lyst til å prøvekjøre også? 

Ønsker du mer informasjon om bilen eller ønsker du kanskje et pristilbud på kjøp eller leasing? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg mer enn gjerne etter ditt behov!

 

Bilder: skoda.no
Kilder: Skoda-auto.no