Vår nye SUV ŠKODA KAROQ er endelig vist frem og prisene på vårt nye familiemedlem er klare!

Den nye ŠKODA KAROQ har et uttrykksfullt utseende som understrekes av markante hovedlykter og tåkelykter plassert på høyde med grillen. Toppversjonen har LED-hovedlykter med LED-kjørelys, AFS-lys (Adaptive Frontlight System) og LED-tåkelys.

Den nye ŠKODA KAROQ har et høyt sikkerhetsnivå takket være en rekke teknologiske løsninger og systemer. Stivt karosseri, smarte deformasjonssoner, opptil ni kollisjonsputer, ABS-bremser, antiskrensregulering og mange andre systemer er blitt en selvfølge for denne typen biler, og den nye KAROQ er intet unntak.

I tillegg leveres bilen med en rekke avanserte assistentsystemer som beskytter fotgjengere, holder sikker avstand til bilen foran, holder bilen i kjørefeltet, hjelper deg å trygt bytte kjørefelt, hjelper deg å parkere, og forbereder deg og passasjerene dine hvis det er fare for kollisjon. ​

Nye ŠKODA KAROQ har god plass til både passasjerer og bagasje. Komfortable seter og materialer av høy kvalitet bidrar til behagelige kjøreturer. Bilen har til tross for sitt romslige interiør likevel kompakte utvendige mål som gjør den enkel å manøvrere og parkere.

Nye ŠKODA KAROQ er endelig vist i Drammen og prisene på vår nye SUV er klare!

Vi er utrolig stolte over vårt nye tilskudd til familien, og kan med glede meddele at bilen er åpen for bestilling og klar for prøvekjøring.

Fra priser SKODA KAROQ levert Drammen inkl frakt og lev.omkostninger

AMBITION INTRO

Innstegsmodell 1,0 TSI 115 hk fra kr 320 900
Med 4x4 firehjulstrekk 2,0 TDI 150 hk 4x4 fra kr 412 900

STYLE INTRO

Innstegsmodell 1,0 TSI 115 hk 7-trinns DSG (Aut.) fra kr 363 400
Med 4x4 firehjulstrekk 2,0 TDI 150 hk 4x4 fra kr 431 900

Ønsker du pris på flere motoriseringer eller har spørsmål om bilen ikke nøl med å ta kontakt med oss!

 

Velkommen til prøvekjøring og en hyggelig handel!