ŠKODA KODIAQ tar deg videre der veien stopper
og turen begynner

Det siste tilskuddet til ŠKODA-familien har fått navn etter kodiakbjørnen, som lever på Kodiak-øygruppen i Alaska. Den intelligente bjørnens evne til å klare seg under tøffe forhold har også inspirert egenskapene til den nye SUV-en.

Det finjusterte understellet med Dynamic Chassis Control som ekstrautstyr, det solide karosseriet i høyfast stål og den lydisolerte kupéen sørger for topp komfort for alle i bilen.

Andre behov blir dekket av en lang rekke assistanse- og komfortsystemer.

ŠKODA KODIAQ gjør et sterkt inntrykk med sin imponerende kombinasjon av kraftfull design, rikelig plass, god funksjonalitet, avanserte assistanse-systemer og nyskapende tilkoblingsmuligheter.

Ønsker du deg ny SUV?

Lurer du på om Kodiaq skal bli din neste familiebil? Da trenger du ikke lenger å lure. Dette er den ultimate familiebil med god plass og gode kjøreegenskaper. Vi har biler for rask levering. Ta kontakt med en av våre selgere så finner vi din drømmebil!

Som skapt for gode kjøreopplevelser

Allsidighet er stikkordet for nye ŠKODA KODIAQ. Denne store ŠKODA-modellen har funksjonelle og praktiske løsninger uansett hvilke behov du har – både når det gjelder kjøring med barn, kjøring med tilhenger, tilkoblingsmuligheter og plass til alle de små tingene du trenger i hverdagen.

Les mer