Skoda Kodiaq RS

Vi har Skoda Kodiaq RS i butikken hos oss! Velkommen innom for å se denne rålekre, tøffe og sportslige bilen!

Vi er i ekstase etter endelig å ha mottatt vår kraftigste utgave av Kodiaq, nemlig RS. Kodiaq RS viser øyeblikkelig at den har kraft så det holder, og unike detaljer røper at dette er en råtass!

 

Fronten domineres av grillen, med ribber og ramme i blank, sort finish. Bilen har full LED-frontlykter som standardutstyr med en egen stripe for kjørelys som gir bilen et karakteristisk preg. Støtfangeren foran i bilens farge er spesifikk for Kodiaq RS og avrunder det robuste frontuttrykket.

Bilen har 20-tommers Xtreme lettmetallfelger i antrasitt som standardutstyr og som prikken over i´en på bilens spreke design. Felgenes spenstige uttrykk suppleres av høyytelsesdekk som sikrer ypperlige kjøreegenskaper. Røde bremsecalipere er et typisk kjennetegn for RS-modeller.

Nesten som krigsmaling viser de sorte detaljene at Kodiaq RS er klar for alt. Uansett karosserifarge suppleres den av blanke, sorte detaljer; sidevinduslist, langsgående, takskinner og sidespeilhus. Hekken på Kodiaq RS med LED-baklys har fått et spenstig og umiddelbart øyenfallende utsende. En effektiv, svart diffusor og to brede, trapesformede eksosrør i krom dominerer støtfangeren.

Dette er rett og slett en utrolig tøff og sporty bil som må sees!
Skoda Kodiaq er som kjent en fantastisk SUV for våre norske veier. Inkluderer du 4x4 firehjulstrekk kommer du frem overalt også vinterstid med denne bilen.

Er dette bilen du ønsker deg? Ikke nøl med å ta kontakt med oss, vi hjelper deg med alt du måtte lure på.

Kilder: skoda.no
Bilder: Albjerk Bil Drammen