Elektrisk citigo e iv

Helelektriske ŠKODA CITIGOe iV blir en smart og smidig elbil, perfekt for både små-ærender og pendling. Forhåndsreserver bilen nå!

Første elbil fra ŠKODA

På bilutstillingen i Genève i starten av mars var det tydelig at ŠKODA satser stort på elektriske modeller. Først ut med ledning er elektriske SKODA CITIGOe iV og allerede nå kan kunder forhåndsreservere sin bil.

Elektriske CITIGOe iV blir en smart og smidig bybil - perfekt for både små-ærender og pendling. Elbilen vil få en rekkevidde på inntil 260 km etter WLTP-standarden - nok til å dekke hverdagens behov.

Elektriske CITIGOe iV lanseres offisielt i mai 2019 og de første kundene kan forvente å få sin bil levert i januar 2020. I tillegg til lang rekkevidde, kan man også forvente smarte ŠKODA-løsninger som gjør hverdagen litt enklere, og ikke minst svært konkurransedyktige priser.

Forhåndsreserver bilen her!

NÅ KAN DU VINNE EN ELEKTRISK CITIGOe iV! 

ŠKODA gir bort en CITIGOe iV blant de første som reserverer, kjøper og får utlevert en CITIGOe iV. Det innebærer at kjøper får refundert sine utgifter. Antall reservasjoner begrenses til 1.000 i forhåndssalg, noe som gir betydelige vinnersjanser! Alle som står på reservasjonslisten er automatisk med i trekningen!

FORHÅNDSRESERVER BILEN HER! 

Kontakt oss

Samtykke

Våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy) finner du her.